Lazio'nun gözünü korkutttular !

Lazio'nun gözünü korkutttular !

Galatasaray'ın Lazio için zor bir rakip olduğu belirtilerek, Antonio Conte'nin sarı-kırmızılılarla ilgili sözleri hatırlatıldı.

Lazio'nun UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibinin Galatasaray olması Çizme'de yankı bulmayı sürdürüyor. Başkent ekibinin ligdeki kötü durumundan dolayı, sarı-kırmızılılar ile oynayacağı maçların kendileri için son şans olduğu ve Avrupa kulvarının daha da bir önem kazandığı yorumları yapılıyor.

Ancak İtalyanlar'a göre Lazio'nun Cim Bom'u elemesi çok zor görünüyor. Tuttomercato sitesi konuyla ilgili özel bir haber hazırlarken, Mamma li Turchi! (Annecim Türkler) başlığını kullandı. Bu kuranın Pioli'nin öğrencileri için zor bir kura olduğu değerlendirmesi yapılırken, Lazio'nun bunu geçtiğimiz yıllarda oynadığı Fenerbahçe maçlarından bildiğine dikkat çekildi.

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Antonio Conte'nin sarı-kırmızılı ekiple ilgili söylediği sözlere yer verildi. Juventus kariyerinin en büyük hayal kırıklıklarından bir tanesini bu takıma karşı yaşayan deneyimli teknik adamın, "Galatasaray tarihsel olarak zor bir rakiptir ve çok deneyimlidir" ifadelerine yer verildi.

Milliyet