Nadir Çiftçi hedef tahtasında !

Nadir Çiftçi hedef tahtasında !

Celticli Nadir Çiftçi'nin Fenerbahçe karşısındaki performansını beğenmeyen İskoç taraftarlar, Türk futbolcuya büyük tepki gösterdi.

Fenerbahçe ile Celtic arasında Avrupa Ligi'nde oynanan maçta konuk ekibin taraftarları bir futbolcuya büyük tepki gösterdi. İskoç ekibinin sürekli oyuncusu olmayan, takımda zaman zaman şans bulan 23 yaşındaki forvet, Kadıköy'deki maça ilk 11'de başlama fırsatı elde etti.

Maçta yeşil-beyazlılar adına en etkisiz isimlerden bir tanesi olduğu belirtilen Türk futbolcunun takıma hiç bir katkıda bulunamadığı ve fırsatı iyi kullanamadığı savunuldu. Twitter üzerinden oyuncuya büyük tepki gösteren taraftarlar, öfkelerini gizlemeyerek Nadir Çiftçi'ye sert bir şekilde yüklendi.

Onu Türkiye'de bırakın!

Nadir özellikle kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda ağır hareket edince, Ba'nın müdahalesiyle gol şansını kaçırdığı pozisyonla gündeme gelmişti. Celticli taraftarların geçmişte bir dönem Kayserispor forması da giyen futbolcu için bazı yorumları şöyle:

'Yazın bu adamın Celtic futbolcusu olmadığını söylemiştim. 7 numaralı formayı giyiyor olması beni hasta ediyor'

'Çiftçi yine çok yavaş. Oyundan çıkarılması gerekir. Yerine oyuncu olup olmaması umrumda değil. Hatta onu Türkiye'de bırakın'

'Çiftçi kendisine güveni sıfırmış gibi görünüyor'

'Yapabilecekleri tek şey Çiftçi'yi orda bırakmak olur'

Milliyet