''Şampiyonlar Ligi'ne geri dönüyoruz, çok mutluyuz''

''Şampiyonlar Ligi'ne geri dönüyoruz, çok mutluyuz''
Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi finalinde Ajax'ı 2-0 mağlup ederek kupayı kazanan Manchester United'da menajer Jose Mourinho, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Manchester United'ın Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'ni kazandıkları Ajax maçının ardından basın toplantısında konuştu.

Ajax'ı 2-0 mağlup eden Manchester United'da Hose Mourinho, ligde ilk 4 sırada olmak yerine UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmayı tercih ettiklerini söyledi.

İşte Jose Mourinho'nun açıklamalarının tamamı;

"Şampiyonlar Ligi'nde üçüncülük ve dördüncülük için yarışmak yerine UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmayı tercih ettik. Bunun için çok uğraştık ama her zaman kazanabileceğimizi düşündük."

AKILLI OYNADIK

"Rahat bir şekilde kazandık. Onlardah güçlü sahada kaldık ve akıllıca oynadık. Galibiyeti hak ettik ve artık tatildeyim"

ÜÇ KUPA YORUMU

"En zor sezonumdu. Çok zorlu bir sezonu çok çok iyi tamamladık. Şampiyonlar Ligi'ne geri dönüyoruz. Çok mutluyuz. Bir sezonda üç kupa aldığımız için de sevinçliyim."

TRANSFER YORUMU

"Ed Woordward'a 2 ay önce transfer listemi verdim ama şu an futbol umrumda değil. Tatil zamanı"

FUTBOLDA ŞAİRLER VAR AMA...

"Futbolda çok sayıda şair var, ancak şairler çok fazla kupa kazanamıyor."

ROONEY KALIRSA...

"Wayne Rooney oynamaya hazırdı. Dün ona anahtar kişi olabileceğini söyledim ancak skor 2-0 olunca gerek kalmadı. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Gelecek sezon takımda kalırsa çok mutlu olurum"