UEFA'dan Türk hakemlere görev

UEFA'dan Türk hakemlere görev

FIFA kokartlı Türk hakemler Barış Şimşek, Ali Palabıyık ve Mete Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemede yarın oynanacak maçlarda görev alacak.

FIFA kokartlı Türk hakemler Barış Şimşek, Ali  Palabıyık ve Mete Kalkavan, yarın UEFA Avrupa 2. Ligi ön elemede yarın oynanacak  maçlarda görev alacak.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye  göre, UEFA tarafından görevlendirilen Barış Şimşek, Moldova'nın Dacia Chisinau  ile Slovakya'nın MSK Zilina takımları arasında Moldova'nın başkenti Kişinev'deki  Zimbru Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak maçı yönetecek.
 
Şimşek'in karşılaşmadaki yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Serdar  Diyadin yapacak. Deniz Çoban ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak.
 
FIFA kokartlı hakemlerden Ali Palabıyık da Danimarka'nın Randers ile  İsveç'in Elfsborg takımları arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak.
 
Randers Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak müsabakada, Palabıyık'ın  yardımcılıklarını Cem Satman ile Fevzi Demirhan yapacak. Müsabakada Serkan Tokat  ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Mete Kalkavan ise Danimarka'nın Kopenhag ile Galler'in Newtown  takımları arasında oynanacak maçın hakemlik görevini yürütecek.
 
Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Telia Parken Stadı'nda TSİ  20.45'te başlayacak karşılaşmada Kalkavan'ın yardımcılığını Ceyhun Sesigüzel ile  Süleyman Özay yaparken, Serkan Çınar da karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak.
 
Öte yandan UEFA gözlemcisi Zihni Aksoy, yarın TSİ 21.05'te  Slovakya'nın Spartak Trnava ile Kuzey İrlanda'nın Linfield takımları arasında  oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu karşılaşmasında görev yapacak.