Ümit Karan'ın takımı fark attı !

Ümit Karan'ın takımı fark attı !
Güncelleme:

Amerika Cosmopolitan 1. Ligi'nde mücadele eden ve teknik direktörlüğünü Ümit Karan'ın yaptığı Malatyaspor USA takımı ABD Brishna takımını 7-0 mağlup etti.

Amerika'da yaşayan Malatyalılar tarafından kurulan Malatyaspor USA, teknik direktör Ümit Karan yönetiminde çıktığı ilk resmi maçında Brishna'yı 7-0 gibi farklı bir skorla geçti.
 
Amerika futbol ligi Division 2'de Kuzey Grubu'nda yer alan Malatyaspor USA, lige farklı başlangıç yaptı.  Yaklaşık bin 200 seyircinin izlediği karşılaşmada Malatyaspor 6, 22, 53 ve 58. dakikalarda Engin Baytar, 33. dakikada Can Aydogan, 42. dakikada Muhammet Yesilyurt ve 82. dakikada ise rakip savunma oyuncusunun kendi kalesine attığı gollerle maçı 7-0 kazandı.
Maç sonrasında sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Karan, altına "Sezonun açılış maçında 7-0'lık net bir skorla kazandığımız için oyuncularmı tebrik ederim" notunu düştü. Ümit Karan'ın çalıştırdığı Malatyaspor USA takımında Türk futbolunun yakından tanıdığı orta saha oyuncusu Engin Baytar da forma giyiyor. Yönetimi ağırlıklı olarak Malatyalı iş adamlarından oluşan Malatyaspor USA takımı Süper Lig'in yeni ekibi Yeni Malatyaspor'a pilot takım olma hedefiyle yola çıktı.
 
"İLK MAÇIMIZDA İYİ BİR TAKIM GÖRÜNTÜSÜ SERGİLEDİK"
 
Malatyaspor USA Kulüp Başkanı Teoman Mutlu, bu yıl ligde iddialı olduklarını ve ilk maçlarında galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Mutlu, "İyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. İlk maçımızda iyi bir takım görüntüsü sergiledik. Umarım sezon boyu böyle devam eder" dedi.