Umut'un babası Ankara'daki patlamada hayatını kaybetti !

Umut'un babası Ankara'daki patlamada hayatını kaybetti !

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babasının Ankara'daki hain saldırıda hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Ankara'da düzenlenen terör saldırısında Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babasının hayatını kaybedenler arasında olduğu öğrenildi. Milli futbolcu kara haberi bu sabah Florya'da aldı. Galatasaray'da antrenman iptal edildi. Yarın sabah tüm takım özel uçakla Ankara'ya gidecek.

Türkiye’yi yasa boğan Ankara Kızılay’daki bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin otopsi işlemleri Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı devam ederken 22 kişinin kimlikleri belirlendi. Açıklanan 22 kişilik isim listesinde Galatasaray’da forma giyen Umut Bulut’un babasının Kemal Bulut’un da ismi de yer aldı. Milli yıldızın babası, saldırıda hayatını kaybeden 37 kişinin arasında yer aldı.

Kemal Bulut, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Gençlerbirliği ile karşılaşan Galatasaray’da ilk 11’de sahaya çıkan oğlu Umut Bulut’u izledi. Kemal Bulut’un maç bittikten sonra Kızılay’a geçtiği ve o anda yaşanan patlamada da olay yerinde olduğu öğrenildi.

BABASINI SON KEZ ISINIRKEN GÖRDÜ

Dün Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray maçında oğlunu tribünden izleyen Kemal Bulut karşılaşma başlamadan önce selamlaştı. Mücadele başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu. Misafir tribününde Ankaragücülü eski futbolcu ile yöneticiler ve ilk 18’e giremeyen Galatasaraylı oyuncularla birlikte maçı izleyen Kemal Bulut oğlunu son kez statta görmüş oldu.

OĞLUNUN AÇTIĞI OTO KUAFÖRÜNDE VEFAT ETTİ

Baba Bulut maç sonunda ise Umut Bulut’un yanına inemedi ve çevresindekilere “Ben şimdi Umut’u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da kalabalıktır, yoğundur ben eve gideyim” dedi. Galatasaraylı Umut Bulut’un babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti ve evinin yolunu tutarken ölüme gitti.

Yüzüncüyıl Mahallesi’ndeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için Kızılay’da açtığı oto kuaföründe vefat ettiği bildirildi.

AĞABEYİNDEN GELEN TELEFONLA YIKILDI

Maçtan sonra dün akşam İstanbul’a dönen Galatasaray kafilesi bu sabah ise Florya’da antrenmana çıktı. Umut Bulut antrenman tesislerindeki soyunma odasında abisinden gelen telefon ile acı haberi aldı ve yıkıldı. Umut apar topar Ankara’ya gitmek için yola çıktı. Galatasaraylı idareciler son derece üzgün görünen ve perişan bir hal alan Umut’u yalnız bırakmazken 2 kulüp personeli golcü futbolcuya refakat etti.

CENAZE YARIN KAYSERİ’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Umut Bulut’un babası Kemal Bulut yarın Kayseri’de toprağa verilecek. Kemal Bulut için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve merhum toprağa defnedilecek.

Milliyet