Wan der Wiel'in dövmelerinin anlamı !

Wan der Wiel'in dövmelerinin anlamı !

Fenerbahçe’nin yeni transferi Gregory van der Wiel, futbol dünyasının dövmeleriyle en çok öne çıkan isimlerinden bir tanesi.

Gregory van der Wiel, futbol dünyasının dövmeleriyle en çok öne çıkan isimlerinden bir tanesi. Vücudunu tuval eyleyen yıldız futbolcunun farklı bölgelerinde çeşit çeşit anlama sahip bir çok dövme bulunuyor.

İlk dövmesini 18 yaşında yaptıran ve bu kendisinde bir tutku halini alan futbolcunun dövmeleri ve onların hikayeleri şöyle:

Mısır mitolojisi

Oyuncunun en dikkat çeken dövmesi, çenesinin hemen altında boynunun tam üzerinde bulunuyor. Mısır mitolojisine meraklı olan Van der Wiel, firavunu tam merkeze yerleştirmiş. Hollandalı futbolcunun sol kolunda kanatlı bir melek ve aziz figürü var. Bu semavi figürler aşağıya, bileğe yakın kısımlara gidildikçe yerini müzik notalarına bırakıyor.

Göğüsünün üzerinde ‘Aşk hiç bitmez’ sloganı ve onun hemen altında Roma rakamlarıyla 2010-11 yazılı. Ajax’ın 30. şampiyonluğunu kazandığı ve üçüncü yıldızı taktığı o sezonun hatrına bu yıldızları da vücuduna kazıtmış.

Milliyet