Yenikapı spor dünyasını da birleştirdi

Yenikapı spor dünyasını da birleştirdi

Yenikapı’daki tarihi mitinge spor camiası da sessiz kalmadı. Fatih Terim’den Yıldırım Demirören’e, kulüp başkanlarından futbolculara camialar Ay-Yıldızın yanında yer aldı.

FETÖ’nün darbe girişimi tüm Türkiye’yi olduğu gibi spor dünyasını da birleştirdi. Darbeci teröristlere karşı sarı, kırmızı, lacivert, siyah, beyaz, yeşil, mavi demeden her renk Yenikapı’da birleşti. Ay-Yıldız’ın safındaki milyonlara özellikle futbol kulüpleri büyük destek verdi.

TAM DESTEK

Dört büyüklerin yanı sıra Konyaspor, Kayserispor, Sivasspor gibi Anadolu takımları ve Kulüpler Birliği Vakfı, gerek sosyal medyadan gerekse yönetici düzeyinde camialarını temsil etti. Aynı zamanda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticileri ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, tek yürek olan tarihi kalabalığa katıldı. Orada olamayanlar da mesajları aracılığıyla ‘Tek Millet Tek Yürek’ mitingine destek verdi.

1-20160808102536.jpg

Arda Turan, Yenikapı mitingi ile ilgili yaptığı paylaşımda “Yaşasın birlikteliğimiz, yaşasın Cumhuriyetimiz, yaşasın Türkiye’miz…” dedi.

2-355.jpg

AMK Gazetesi