Yiğithan Güveli’den kötü haber !

Yiğithan Güveli’den kötü haber !
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Yiğithan Güveli'nin sakatlığının ciddi olduğu ve Sparta Rotterdam'a transferinin iptal olduğu öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki genç futbolcusu Yiğithan Güveli’den üzücü haber geldi.

Doğan Haber Ajansı’nın verdiği bilgilere göre; Fenerbahçe’nin dün akşam İstanbulspor’la oynadığı kupa maçında sakatlanarak oyundan alınan genç defans oyuncusu Yiğithan Güveli’nin sol üst adalesinde 3 koldan birinde kopma ve kısmi yırtık tespit edildi.

Futbolcunun sahalardan uzak kalacağı tahmini süre henüz net değil ama en az 3 ay ile 6 arasında olacağı ifade ediliyor. 19 yaşındaki savunmacının sakatlığı sonrasında Sparta Rotterdam’a transferinin de iptal olduğu öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, Sparta Rotterdam’a kiralık olarak vermeye hazırlandığı genç defans oyuncusu Yiğithan Güveli’nin sakatlık haberiyle sarsılırken, genç oyuncu bu talihsiz sakatlık yaşanmasaydı bu sabah Hollanda’ya uçacaktı.

Advocaat çıldırdı ! Fenerbahçeli futbolcu...Advocaat çıldırdı ! Fenerbahçeli futbolcu...

 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında İstanbulspor karşısında sakatlanarak oyundan çıkan genç savunmacı, teknik direktör Aykut Kocaman’ın kararı ile tecrübe kazanması için Hollanda’nın Sparta Rotterdam takımına kiralık olarak verilecekti. İki kulüp yeni gelişmeyi aralarında görüşüyor.

Sparta Rotterdam’ın teknik direktörü, eski Fenerbahçeli çalıştırıcı Dick Advocaat ise yaptığı açıklamada, “Her şey yolunda gidiyordu. Çarşamba günü burada olması gerekiyordu. Ancak kupa maçında sadece 20 dakika sonra sakatlandı. Bunu çok garip buluyorum. Açıkçası o maçta oynamamalıydı. Eğer 4-5 hafta sahalardan uzak kalacaksa ona ihtiyacım yok” şeklinde açıklama yapmıştı.