Akhisarspor yönetimi ayaklandı ! "Adaletsizlik..."

Akhisarspor yönetimi ayaklandı ! "Adaletsizlik..."
Güncelleme:

33 bin kapasiteli statta F.Bahçe’ye 15 bin 108, Akhisar’a 7 bin 422 adet yer ayrıldı. Diğer bölüm için ise bir açıklama yapılmadı. Akhisarlı taraftar “adaletsizlik” diye ayağa kalktı.

Fenerbahçe ile Aksihar arasında Diyarbakır’da oynanacak final müsabakası öncesi bilet krizi yaşanıyor. 33 bin kişilik kapasiteli statta 7 bin 422 adet Akhisar taraftarına yer ayrıldı. F.Bahçe de ise bu rakam 15 bin 108… Geriye kalan 10 bin 470 bilet nasıl dağıtılacağı konusunda net bir bilginin olması tepkilere neden oldu. 4 Mayıs 2018’den sonra Passolig kart çıkaran taraftarların maça alınmayacak olması ve Akhisar taraftarlarına satışların internet üzerinden değil sadece Akhisar Stadı’nda bulunan gişeden satılması da final öncesi tartışılan bir diğer konuydu. 

F.BAHÇE: KARARI KULÜPLER VERDİ

Konu ile ilgili ise F.Bahçe cephesi şu açıklamayı yaptı: Türkiye Futbol Federasyonu final biletlerini iki kulübe verdi. Akhisar Kulübü ve İl Güvenlik Kurulu, Akhisar’a ait olan biletleri sadece Akhisar Stadı’nda bulunan gişeden kulüp logosunun bulunduğu Passolig kartına sahip taraftara satılmasını kararlaştırdı. Biz ise hem belirli gişelerden hem de internet üzerinden sadece F.Bahçe logosu olan taraftarlarımıza satışı için izin verdik. Bu konuda kararı federasyon değil, kulüpler verdi. Bu gelişmeler sonrası Akhisar’ın önemli taraftar grubu 1970 Akigo Taraftarlar Derneği ve Akigolar olarak maça gitmeme kararı aldı.  

Akhisarspor taraftar grupları maça gitmiyor !Akhisarspor taraftar grupları maça gitmiyor !

 

BİLETLER 40 VE 80 TL'DEN SATIŞTA

Bilet dağılımın neden eşit olmadığı konusunda ise Fenerbahçe’den net bir açıklama gelmedi. Öte yandan Emniyetin güvenlik nedeniyle aldığı bu karara bölge halkı da isyan etti. Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Malatya gibi çevre illerde ilk kez Passolig kart çıkararak maça girmek isteyen taraftarlar final karşılaşmasını izlenme hakkı bulamayacaklar. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, final maçının biletlerinin 40 ila 80 liradan satışa sunulduğu belirtilmişti.

Akşam