Beşiktaş'a gözdağı !

Beşiktaş'a gözdağı !

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Beşiktaş ile eşleşen Bucaspor'un kulüp başkanı Hüsnü Kaya gözdağı verdi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Beşiktaş ile eşleşen Bucaspor'un kulüp başkanı Hüsnü Kaya, "Beşiktaş eşleşmesi Bucaspor'un geri dönüşü olacak" dedi..

Kaya, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden tek İzmir temsilcisi olarak, 4. turda Beşiktaş ile eşleştiklerini hatırlattı. Beşiktaş gibi güçlü bir takımı ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildiren Kaya, şunları kaydetti:

"Beşiktaş'ı eleyeceğimizi düşünüyorum. Bucaspor, yakın geçmişte Süper Lig'de oynadı ve halen Süper Lig seviyesinde bir takım. Beşiktaş eşleşmesi Bucaspor'un geri dönüşü olacak. Bu eşleşmeden çıkacak turu getiren bir galibiyet kulübümüz için can suyu olacak ve güzel günlerin başlangıcına 'merhaba' demiş olacağız. Genç oyunculardan kurulu bir takım olmamız sebebiyle de futbolcularımızın bu maça farklı bir motivasyonla hazırlanacağını düşünüyorum. İzmir'e ve Buca'ya güzel bir galibiyet yaşatarak tur atlayacağız. Eminim ki Beşiktaş karşısında mücadele edecek futbolcularımız transfer döneminin en gözde futbolcuları olacaktır."

Türkiye Kupası'nda daha önce 2006-2007 sezonunda D Grubu'nda Beşiktaş'la aynı grupta yer alan Bucaspor, İzmir'deki oynadığı müsabak