Elazığ moral buldu

Elazığ moral buldu

Elazığspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Şerifoğulları, açıklamalarda bulundu.

Elazığspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Korkut Şerifoğulları, Ziraat TürkiyeKupası 3. turunda  Pendikspor'u 3-1 yenerek moral bulduklarını söyledi.

Şerifoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığspor'un, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 maçtan mağlup ayrıldığını hatırlatarak, "Geniş bir kadroya sahibiz. Kadroda bazı değişiklikler yaparak Pendikspor maçına çıktık ve sahadan galip ayrıldık. Morallerimizin bozuk olduğu bir dönemde bu galibiyet bize çok iyi geldi" diye konuştu.

Kupada geçen sezon 3. turda elendikleri Pendikspor'un küçümsenecek bir takım olmadığını vurgulayan Şerifoğulları, futbolcularının rakibi önemseyerek sahaya çıktıklarını ve iyi bir oyun sergilediklerini dile getirerek, "Bu galibiyet bizi hem kupada bir üst tura taşıdı hem de morallerimizi yerine getirdi. İnşallah bu oyunun üzerine daha fazlasını katarak bir an önce ligde hak ettiğimiz iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Teknik direktörlük görevine getirilen  Okan Buruk'un, takımı hızlı bir şekilde Trabzonspor maçına hazırlayacağını belirten Şerifoğulları,  Trabzon'a puan ve puanlar kazanmak için gideceklerini sözlerine ekledi.

Ligde son 5 haftada  Fenerbahçe'ye 4-0, Sivasspor'a 4-2, Kasımpaşa'ya 4-0,Eskişehirspor'a 2-0 ve Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Elazığspor'da, başarısız sonuçların ardından Norveçli teknik direktör Trond Sollied ile yollar ayrılmıştı.