İki Amedsporlu futbolcuya maç sonu gözaltı !

İki Amedsporlu futbolcuya maç sonu gözaltı !

Amedspor Kulübü Genel Sekreteri Nesih Aktepe, Fenerbahçe maçının ardından 2 futbolcularının gözaltına alındığını söyledi.

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Genel Sekreteri Nesih Aktepe, Fenerbahçe ile 1-1 biten maçın ardından futbolcuları Mehmet Sıddık İstemi ve Mansur Çalar'ın gözaltına alındığını söyledi. Aktepe, futbolcularının polis tarafından tartaklandığını ileri sürdü.

Amed Sportif ile Fenerbahçe'nin bugün oynadığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasından sonra taraftarlar dağıldıktan sonra futbolcular stattan ayrılmaya başladı. Amed Sportif futbolcularından Mehmet Sıddık İstemi, Mansur Çalar ve Ercan Çapar ile güvenlik güçleri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Amed Sportif Kulübü Genel Sekreteri Nesir Aktepe, 3 futbolcunun henüz bilinmeyen bir sebeple polis tarafından tartaklandığını söyledi. Aktepe, şunları söyledi:

"Maç sonrası futbolcularımız giyinip eşleriyle birlikte araçlarına bindikleri sırada henüz nedenini bilemediğimiz bir şekilde çıkan tartışma sonucu polislerce tartakladı. Şu an Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeyiz. 3 futbolcumuz polis tarafından tartaklandı, hastanelik oldu. Daha sonra da futbolcularımız Mehmet Sıddık İstemi ile Mansur Çalar, polis tarafından gözaltına alındı."

DHA