Trabzonspor güle oynaya

Trabzonspor güle oynaya
Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. eleme turunda Trabzonspor, Samsunspor'u 3-0 yenerek adını son 16'ya yazdırdı.

Trabzonspor, hafta sonunda oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi Samsunspor karşısında rahat bir galibiyet elde etti. Maçın tamamında üstün oynayan Bordo Mavililer, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve son 16'ya kaldı. Ev sahibi ekibin gollerini Umut Bozok ve Naci Ünüvar (2) kaydetti. 

Trabzonspor, henüz 10. dakikada 1-0 öne geçti. Bakasetas'ın soldan ceza sahasına ortasına ön direkte ayak koyan Umut Bozok, takımını 1-0 öne geçirdi.

28. dakikada Trabzonspor 2-0 üstünlüğü elde etti. Trezeguet'in sağ kanattan defansın arkasına attığı ve uzak direğe giden topaü Naci Ünüvar ayak koydu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 

İlk yarı bu skorla sona ererken; 67. dakikada Naci Ünüvar'ın ceza yayı üzerinden sert vuruşunda top üst direkte patladı. 

Günün etkili ismi Naci Ünüvar, 79. dakikada kendisinin iki takımının üçüncü golünü attı. Marek Hamsik'in soldan ceza sahasına giren yapan Umut Bozok'a pas düşüncesinde araya defans girdi. Osman'ın uzaklaştırmaya çalıştığı top Naci Ünüvar'ın önünde kaldı. Naci kaleciyi de geçip topu boş ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti, Trabzonspor: 3 - Samsunspor: 0.