Galatasaraylı Elabdellaoui için doktorundan açıklama

Galatasaraylı Elabdellaoui için doktorundan açıklama
Güncelleme:

Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında yaşanan havai fişek patlamasında yaralandı.

29 yaşındaki futbolcu derhal hastaneye kaldırılırken oyuncuda görme kaybı olabileceği gelen ilk haberler arasında.

Sözcü'de yer alan habere göre Evinde yılbaşı partisi veren Galatasaray’ın sağ beki Omar Elabdellaoui, havai fişeğin elinde tuttuğu sırada patlaması nedeniyle yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Bir gözü diğerine göre daha hasarlı

Havai fişeğin yüzünde patlaması sonucu yaralanan ve ameliyata alınan Omar Elabdellaoui'nin doktoru, oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Vedat Kaya: "Omar'ın durumu düne göre daha iyi. Önümüzdeki süreçte yapılacak işlemlerle daha iyi bir duruma geçeceğine inanıyoruz. Oluşan termal kimyasal bir etki var. Omar'ın bir gözü diğerine göre daha hasarlı."

Prof. Dr. Vedat Kaya: "Hep beraber bir değerlendirme yapıp karar vereceğiz. Oluşan termal kimyasal bir travma. Mutlaka ilk etapta olumsuz etkilenme söz konusu. Önemli olan sonuç olarak nereye varacağı. Takiplerimizi yapıyoruz."

Prof. Dr. Vedat Kaya: “Omar’ın durumu düne göre oldukça iyi..Medikal tedavi uygulanıyor..Bir müdahele ihtimali gerekebilir..Görme yetisinde olumsuz etkilenme var şu anda ama önemli olan tedavi sonunda ne olacağı..”




 
 

Seçiniz...

Etiketler Omar Elabdellaoui