Hıncal Uluç bıraktı: ''Ben artık Galatasaraylı değilim''

Hıncal Uluç bıraktı: ''Ben artık Galatasaraylı değilim''
Güncelleme:

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde, "Ben artık Galatasaray'lı değilim" başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

"Bir çocukluk hevesi aileden birinin isteği, baskısı falan değil, her şeyi bilecek, anlayacak yaşta kendi tercihimle Galatasaraylı oldum" diyerek çocukluğunda nasıl Galatasaray'lı olduğunu aktaran Uluç, fikrinin değiştiğini, "...Ve Galatasaray pazar akşamı Kayseri'ye dört gol atarken, her golde üzüldüm.. Kayseri'nin kaçırdığı her golde de üzüldüm. O zaman hissettim ki, artık Galatasaraylı değilim!" sözleriyle anlattı.

"Beni 1950'li yılların sonunda Galatasaraylı yapanlar Baba Gündüz ve onun harika 'İnsan' futbolcularıydı. 2020 yılında, Galatasaray'dan nefret ettirenlerse, Başkan Mustafa Cengiz ve Hoca Fatih Terim oldular" diye belirten Uluç, Mustafa Cengiz için, "Benim Galatasaraylılığımı askıya aldı" dedi.

Hıncal Uluç, "İşte dosta düşmana ilan ediyorum" derken, "Bu Mustafa, Başkan, bu Belhanda, Galatasaray formasında kaldıkça benim içimden Galatasaray'ı tutmak gelmez.. Kesin.." diye belirtti.

Hıncal Uluç, ayrıca, "Beni Galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum!" diye de ekledi.

Hıncal Uluç'un yazısının tamamı için...