Icardi gerginliğinde flaş karar !

Icardi gerginliğinde flaş karar !
Güncelleme:

Yeni çıkan kitabında Inter'in taraftar gruplarını eleştirmesi nedeniyle tribünlerle arası bozulan Icardi'ye kulüp yönetiminden güzel haber geldi

Inter takım kaptanı Mauro Icardi’nin Curva Nord’la kitabı yüzünden yaşadığı soruna rağmen takım kaptanı olarak kalacağını doğruladı. Para cezası alan Arjantinli yıldız, Inter ultras’ının tepkisini çeken sayfalar olmadan kitabın yeni bir baskısını yaptıracak.

Goal’de yer alan habere göre Icardi bizzat da özür diledi: “Bu iki günde Inter’deki tarihimde kötü bir parantez açıldı. Ama bir aile içinde -ki bana her zaman Inter’in öncelikle büyük bir aile olduğu söylenmiştir – zor günler ve yanlış anlamalar olabilir. Sorun kitabımdaki bir sayfadan çıktı ki muhtemelen düşünmeden yazılmış satırlardı bunlar. İçinde yanlış bir üslubun kullanıldığı satırlardı bunlar ve içinde Inter taraftarından söz edildiği için çok özür dilerim.”

Gelecekte bu konularda daha dikkatli olacağını belirten Icardi, “Takımdaki rolüm de bunu gerektiriyor. Şimdi eskisinden daha da güçlü bir birlik içerisinde büyük bir kararlılıkla gelecek maça hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler serie a Inter icardi