İlkay Gündoğan, Manchester City yolunda

İlkay Gündoğan, Manchester City yolunda
Güncelleme:

İlkay Gündoğan, Guardiola için Barcelona'nın teklifini reddetti...

Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın önümüzdeki sezon İngiltere Premier Lig'de Manchester City'nin formasını giyeceği iddia edildi. Pep Guardiola'nın Yaya Toure'nin yerine düşündüğü İlkay'ın bu nedenle Barcelona'nın teklifini reddettiği ileri sürüldü.

İspanyol spor gazetesi "Sport", İngiliz futbol kulübü Manchester City ile anlaşan Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola'nın önümüzdeki sezon takımında Türk kökenli Borussia Dortmundlu orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı görmek istediğini ileri sürdü.

Gazetenin iddiasına göre, İlkay Gündoğan Manchester City'ye gideceği için Arda Turan'ın takımı Barcelona'nın teklifini reddetti.

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel dün Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile oynadıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, İlkay Gündoğan'ın takımda kalması için çalıştıklarını söylemişti.

İlkay Gündoğan'ın Alman takımıyla 2017 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Borussia Dortmund'un İlkay için belirlediği bonservis bedeli ise bilinmiyor.