İngilizler Yılmaz Vural örneğini verdi

İngilizler Yılmaz Vural örneğini verdi
Güncelleme:

Chelsea'nin teknik adam konusundaki istikrarsızlığı, Türkiye'deki Yılmaz Vural örneğiyle İngiliz futbolseverlerin dikkatine sunuldu.

Yılmaz Vural'ın Gençlerbirliği macerası İngilizlerin ilgisini çekti. Ada'nın dev ekibi Chelsea'nin son yıllarda teknik adam konusunda yaşadığı istikrarsız tablo, Türkiye'deki örnekle karşılaştırılarak, futbolseverlerin dikkati çekildi.
 
Londra ekibi son beş yılda yedi farklı hoca tarafından idare edildi. Bu konuda kulüp yönetimi eleştirilirken, Gençlerbirliği ve Yılmaz Vural örneği üzerinden, Premier Lig ekibinin durumunun aslında o kadar da kötü olmadığı vurgulandı.
 
Daily Mail, "Chelsea'nin kötü olduğunu mu zannediyordunuz? Gençlerbirliği bu sezon beşinci teknik adamı da kovdu. Yılmaz Vural'ın ömrü sadece bir maç oldu" başlığıyla bir haber yayınladı ve şu ifadelere yer verdi:
 
'Gençlerbirliği taraftarını düşünün'
 
"Eğer Chelsea'nin teknik adamları göreve getirirken bu görevlendirmelerle ilgili zalim bir tutum içinde olduğunu düşünüyorsanız, olaya bir de zor durumda olan Gençlerbirliği taraftarını düşünerek bakın. Onlar bu sezonki altıncı hocalarıyla karşılaşmak üzereler. Chelsea'deki Jose Mourinho'nun durumuna benzemiyor".

Milliyet