İngiltere Panama'ya gol yağdırdı !

İngiltere Panama'ya gol yağdırdı !
Güncelleme:

Dünya Kupası G Grubu ikinci maçında Panama ile karşılaşan İngiltere, zayıf rakibi karşısında rahat bir galibiyet aldı ve sahadan 6-1'lik skorla ayrıldı.

Dünya Kupası G Grubu'nun favorilerinden İngiltere, Panama ile oynadığı maçtan 6-1'lik galibiyetle ayrılarak rahat bir galibiyet elde etmeyi başardı.

Maçın henüz 8. dakikasında Kieren Trippier’in asisti ile John Stones İngiltere'yi 1-0 öne geçirdi .Dakikalar 22’yi gösterirken Harry Kane penaltı vuruşunu gole çevirince İngiltere’yi 2-0 öne geçirdi. Kane’nin attığı golün 14 dakika sonrası dakikalar 36’yı gösterirken sahneye Jesse Lingard çıktı ve attığı harika gol skoru 3-0’a taşıyan isim oldu.

İngiltere Panama'ya gol yağdırdı ! - Resim : 1

Dakikalar bu kez 40’ı gösterirken maçın yıldızlarından biri olan John Stones kendisinin 2 takımının 4. golünü atarak farkı 4’e çıkaran isim oldu. Tam ilk yarı bitmek üzereyken İngiltere’nin golcü ismi Kane dakikalar 45’i gösterirken bir kez daha penaltı noktasındaki yerini aldı ve skoru 5-0’ıa taşıyan isim olurken maçın ilk yarısınında skorunu belirlemiş oldu.