''İspanyol basını Arda Turan'ı Barcelona'dan göndermek istiyor''

''İspanyol basını Arda Turan'ı Barcelona'dan göndermek istiyor''
Güncelleme:

İspanya basınında çıkan haberlere isyan eden menajer Ahmet Bulut, 'Geçtiğimiz yıl da Arda hakkında bu tür haberler yapılıyordu ne oldu? Oyuncu takımda kaldı' açıklamaları yaptı.

Bu sezon Barcelona’da 30 maçta 13 gol 6 asistlik performans göstermesine rağmen İspanyol basını tarafından sürekli olarak kulüpten gönderilecek ilk isim diye yazılıp çizilen yıldız futbolcu ArdaTuran hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. El Mundo Deportivo’da yer alan habere göre; 29 yaşındaki milli futbolcunun bavullarını çoktan topladığı ve Arda’nın kendisine kulüp baktığı belirtilirken, oyuncunun gelecek sezonun kadrosunda kesinlikle düşünülmediği ifade edildi. 

İspanya basınında çıkan Arda Turan haberlerine isyan eden ve her defasında oyuncunun Barcelona’da kalacağını açıklayan ünlü menajer Ahmet Bulut, StarSpor aracılığıyla bir mesaj daha gönderdi. Yapılan haberlerin kasıtlı olduğunu söyleyen Ahmet Bulut, Arda’nın Katalan kulübünde devam edeceğini söylerken, yıldız orta sahanın bir yere gitmeyeceğine dikkat çekti.
 
İşte Ahmet Bulut’tan flaş Arda Turan açıklaması…
 
İspanyol basını bunu hep yapıyor. Geçtiğimiz sezonda Arda Turan hakkında gitti gidecek manşetleri atmışlardı ne oldu? Arda Barcelona’nın önemli oyuncularından biri. Her şeyden önce Barcelona yeni bir hocayla çalışacak, yeni teknik adam Arda Turan hakkında bir fikir sahibi olmadan nasıl ‘bavulunu topladı’ tarzında haberler yapılıyor anlamıyorum. Bu haberlere kesinlikle inanmayın ve itibar etmeyin, zaten ben İspanya basınında Arda Turan hakkında yapılan haberlere cevap bile vermiyorum bunların hepsinin kasıtlı olduğunu düşünüyorum.

Star