İtalyanlar: 'Felipe Melo bir deli!'

İtalyanlar: 'Felipe Melo bir deli!'
Güncelleme:

Interli Felipe Melo'nun gördüğü kırmızı kart ve yaptırdığı penaltı ile takımının yenilmesine neden olması, İtalya'da haftanın konusu oldu.

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, İtalyan ekibinin zirve yarışına darbe vurdu. Serie A'da uzun süredir galibiyete hasret olan Lazio, Brezilyalı futbolcu sayesinde bu hasretini giderdi. Mücadelede kırmızı kart gören Melo, bir de penaltı yaptırarak mağlubiyetin mimarı oldu. 
 
Çizme'de oyuncunun hareketleri ve durumu masaya yatırıldı, kendisiyle ilgili sert yorumlar yapıldı.
 
Inter'de formayı kapan, şampiyonluk yarışının içindeki takımının başarısında, ilk 11'de oynadığı maçlarla pay sahibi olan deneyimli orta saha oyuncusunun artık takıma zarar vermeye başladığı ifade edildi. 
 
'Balotelli'ye kiliseye git demek gibi' 
 
İtalyan gazeteci Giuseppe Cruciani, "Felipe Melo Inter için bir dram haline geldi. O bir deli. Teknik direktörün oyuncusuna belli şeyleri yapmaması konusundaki ikazlarını anlıyorum. Ancak Felipe Melo'ya Felipe Melo olmamasını söylemek, Mario Balotelli'ye kiliseye gitmesini söylemek gibi bir şey" dedi. 
 
'Mancini için problem oluyor'
 
Tuttosport gazetesi oyuncuyla ilgili bir özel habere yaptı. Oyuncunun takıma zarar vermeye başladığının altı çizilen haber, "Melo Mancini için problem oluyor" başlığı kullanıldı: "Eski Juventus ve Galatasaraylı futbolcu değişmedi. Lazio karşısındaki mağlubiyette başrolü oynadı". 
 
'Juventus haklı mıydı?'
 
Brezilyalı futbolcunun Brezilya Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası'nda Hollanda'ya elendiği maçı, Melo'nun kırmızı kart görmesi nedeniyle kaybettiği de hatırlatıldı. Internews sitesi, Çizme'de daha önce Torino ekibinin formasını giyen ancak sonrasında gönderilen oyuncunun durumuna dikkat çekerek, "Felipe Melo hayal kırıklığı oldu. Yoksa Juventus haklı mıydı?" ifadesini kullandı. 
 
Prandelli: 'Bir daha yapmaz' 
 
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli de, sarı-kırmızılı ekipten eski öğrencisiyle ilgili değerlendirmede bulundu. Prandelli, "Melo'yu yakından tanıyor ve onun huyunu biliyorum. Bu tip hareketleri artık tekrarlamaz. Liderliği ele alacak ve yüzde yüzünü verecektir" diye konuştu. 
 

Milliyet

Etiketler italya melo serie a deli