Joe Gomez ile Raheem Sterling milli takım kampında birbirine girdi

Joe Gomez ile Raheem Sterling milli takım kampında birbirine girdi
Güncelleme:

Manchester City'nin yıldızı Raheem Sterling, milli takım kampında hafta sonu oynanan Liverpool maçında tartıştığı Joe Gomez'in boğazına sarıldı. Sterling bu hareketi sonrası Karadağ maçının kadrosundan çıkarıldı.

EURO 2020 Elemeleri’nde Karadağ’ı yenmesi halinde turnuva biletini cebine koyacak olan İngiltere Milli Takımı’nda ortalık karıştı... Hafta sonu oynanan Liverpool-Manchester City maçında tartışan Joe Gomez ile Raheem Sterling’in atışması milli takım kampında da devam etti.

City’nin yıldızı Sterling, milli takım kamp alanında Gomez’in boğazını sıktı. Liverpool oyuncusu yemek alanında otururken, arkasından sarılan Sterling’in ilk olarak şaka yaptığını sandı ancak eylem devam edince ikilinin tartışması büyüdü.

STERLING KADRO DIŞI KALDI
Diğer oyuncuların ayırarak daha da sertleşmesini önledikleri kavga sonrasında Sterling, Karadağ maçının kadrosundan çıkarıldı. 24 yaşındaki futbolcu, kamptan gönderilmezken Pazar günü deplasmanda oynanacak Kosova mücadelesinde ise forma giyebilir. İngiliz basınına yansıyan haberlerde, teknik direktör Gareth Southgate’in kararından sonra Sterling, Gomez’den özür diledi.

"5-10 SANİYELİK BİR ŞEYDİ"
Sterling kararın duyurulmasının ardından sabah saatlerinde Instagram’dan açıklama yaparak, "Duyguların yoğun olduğu bir spordayız ve duygularıma bazen sahip çıkamadığımı itiraf edecek kadar erkeğim. Hem Joe hem de ben bazı kelimeler söyledik ve ardından barıştık. Önümüze bakmalıyız. Çünkü ikimiz de bu oyunu seviyoruz. 5-10 saniyelik bir şeydi. Perşembe günkü maça odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı.

"MAÇIN ATEŞİ HALA DİNMEMİŞ"
İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Gareth Southgate resmi siteden paylaştığı açıklamasında, "Perşembe günü Karadağ’a karşı oynayacağımız maçta Sterling’i oynatmama kararı aldık. Bizim için en büyük zorluklarından biri kulüplerdeki rekabeti ve tartışmayı, milli takıma yansıtmamak. Maalesef Liverpool-Manchester City maçını ateşi hala dinmemiş" dedi. (Skor)