Klopp’a eski takımından ultimatom

Klopp’a eski takımından ultimatom
Güncelleme:

Jurgen Klopp'a eski takımı Borussia Dortmund'dan Christian Pulisic transferi nedeniyle ultimatom geldi.

Borussia Dortmund’da yakaladığı başarıların ardından Liverpool’un başına geçen Jurgen Klopp’un eski takımı ile arası açılmak üzere… Christian Pulisic’i ısrarla kadrosuna katmak isteyen Klopp’a Alman kulübünden sert yanıt geldi. 

İskoç çalıştırıcı Brendan Rodgers’ın kovulmasının ardından Liverpool’un başına getirilen Jurgen Klopp ile İngiliz ekibinden önce sayısız başarıya imza atmış olduğu Borussia Dortmund arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Klopp’un ısrarla transfer etmek için uğraş verdiği genç yetenek Christian Pulisic, Alman çalıştırıcı ile Borussia Dortmund’un arasının açılmasına neden oluyor. Borussia Dortmund taraftarı tarafından hala çok sevilen Alman çalıştırıcının transferde ısrarcı olması halinde eski kulübüyle ilişkilerinin bozulacağı söyleniyor. 

Liverpool yönetiminin Jurgen Klopp’un raporu doğrultusunda 13 milyon euro’luk bir teklif yaptığı Pulisic’in satılık olmadığını belirten Borussia Dortmund yönetimi, İngiliz ekibinin ısrarlarından bıkmış durumda… Son olarak Alman çalıştırıcıya ultimatom veren Borussia Dortmund takımı, 18 yaşındaki yıldız adayının kesinlikle satılık olmadığını duyurdu. Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Pulisic’in ocak ayında takımdan ayrılmayacağını, Klopp’un ısrarcı tavrının yersiz olduğunu belirterek “Liverpool bu transferi unutabilir. Ellerini Pulisic’in üzerinden çeksinler” açıklamasında bulundu. 

Klopp’a Pulisic’i satmayacaklarını açık bir dille söylediklerinin de altını çizen Zorc “Liverpool zamanını boş yere harcamasın… Pulisic bizim gelecek planlarımızda önemli bir yer tutuyor. Klopp parasını başka transferler için harcayabilir. Dosthane bir şekilde ayrıldığımız Klopp, bu ısrarı ile aramızdaki ilişkinin bozulmasına neden olabilir” şeklinde konuştu.

Bu açıklamalara rağmen Klopp’un transferden vazgeçmediği ve Liverpool’un ocak ayında 30 milyon euro ile Borussia Dortmund’un kapısını bir kez daha çalması bekleniyor.

AMK Gazetesi