La Liga'da Barcelona şaşkınlığı

La Liga'da Barcelona şaşkınlığı
Güncelleme:

Barcelona'nın hiç bir oyuncusunun, son iki sezondur La Liga'da ayın futbolcusu seçilmediği ortaya çıktı.

İspanya ve Avrupa'da şampiyon olan Barcelona'nın hiç bir oyuncusunun, son iki sezondur La Liga'da ayın futbolcusu seçilmediği ortaya çıktı.

İspanya ve Avrupa'nın son şampiyonu Barcelona ile ilgili hayli ilginç bir gerçek gün yüzüne çıktı. Katalan devinin son yıllarda elde ettiği başarılı sonuçlara karşın, oyuncularının bireysel istatistiklerine bu başarının yansımadığı belirlendi.

La Liga yönetimi tarafından 2013 Eylül ayından bu yana her ay bir oyuncuya verilen 'ligde ayın futbolcusu' ödülüne hiçbir Barcelonalı oyuncunun layık görülmediği ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl ligi ikinci sırada tamamlayan, bu sene şampiyonluğu kimselere bırakmayan ve Şampiyonlar Ligi kupasını da müzesine götüren Barça'dan hiç bir futbolcunun, 2 sezondur ülkede ayın futbolcusu seçilmemiş olması büyük şaşkınlık yarattı.

Crisitano Ronaldo, Diego Godin, Antoine Griezmann gibi oyuncuların birden fazla kez layık görüldüğü ödüle, hemen her hafta harikalar yaratan Lionel Messi'nin hiç uygun görülmemesi kafalarda soru işareti yarattı. 

Milliyet