Acun Ilıcalı böyle teselli etti

Acun Ilıcalı böyle teselli etti
Güncelleme:

Acun Ilıcalı, 4 aylık bebeğini kaybeden Kenan Sofuoğlu'nu ziyaret edip hız teknesiyle birlikte gezintiye çıkarırken şampiyon motosikletçiyi teselli etti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 4 aylık Hamza bebeğini kaybeden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu ziyaret etti. Ilıcalı, kısa bir süre önce evladını edebiyete uğurlayan Sofuoğlu'nu sürat teknesiyle gezdirip şampiyon sporcuyu teselli etti.
 
"PİSTTE BU HIZA ALIŞKINIZ AMA..."
Acun Ilıcalı'nın anlamlı ziyareti karşısında duygularını sosyal medya hesabı Facebook'tan dile getiren Sofuoğlu, "Acun Ilıcalı abimize güzel gezinti için teşekkürler. Pistte bu hıza alışkınız ama denizde 200 km/h gayet hızlıydı." ifadelerini kullanarak ünlü televizyoncuya teşekkür etti.  
 
ŞAMPİYONUN HAYATI DRAM
Bebeğini kaybeden Kenan Sofuoğlu'nun hayat hikayesi çok büyük acılarla doldu. Daha önce iki erkek kardeşi de yaşamlarını yitirmişti. 
 
DEPREMDE ENKAZDAN ÇIKTILAR
Ailenin ilk büyük yarışçısı Bahattin Sofuoğlu'ydu. Şampiyon ailenin üyeleri 1999 yılındaki Marmara Depremi'nde enkazdan çıkmıştı. Daha sonra Sinan ve Kenan Sofuoğlu da pistlere adım attı.  
 
İLK BÜYÜK ACI BAHATTİN SOFUOĞLU
Bahattin Sofuoğlu, 1999, 2000 ve 2001 yıllarında Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası, Superstok 600cc A sınıfı şampiyonu oldu. 2001 Balkan Motosiklet Pist Şampiyonası'nda ilk 3 sırayı yine kardeşleri Sinan Sofuoğlu ve Kenan Sofuoğlu ile paylaşarak 3. oldu. 2002 yılında sponsor bulmakta güçlük çekmeleri nedeniyle kardeşi Kenan'ın Avrupa'daki yarışlara katılmasına karar vererek yarışlara katılmamıştı. Bahattin Sofuoğlu, 25 Ekim 2002 günü kendi dükkanlarının önündeki caddeden yaya olarak karşıdan karşıya geçerken otomobil çarpması sonucu vefat etti. Kenan Sofuoğlu, yarıştığı uluslararası şampiyonalarda ağabeyinin ismini kaskında taşıyor.
 
İKİNCİ BÜYÜK ACI SİNAN SOFUOĞLU
Bahattin Sofuoğlu'ndan bayrağı alan Sinan Sofuoğlu yurtiçinde, Kenan Sofuoğlu ise yurtdışında Türkiye'de motosiklet sporunun en çok tanınan isimleri oldu. MotoGP'de yarışan ilk Türk pilot olan Sinan Sofuoğlu, 15 yaşında yarışmaya başladı. İlk olarak ağabeyi Bahattin ile drag yarışlarına katıldı. Ulusal ve uluslararası birçok şampiyonaya katıldı, dereceler aldı. 2001, 2005 ve 2007 yıllarında Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonu oldu. 2006 Türkiye Grand Prix'sinde MotoGP'nin 250cc klasmanında yarıştı ve MotoGP'de yarışan ilk Türk pilot unvanını aldı. 
 
9 Mayıs 2008 günü Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'na hazırlık için İzmit Körfez Pisti'nde antrenman turları atarken, saat 14:30 sıralarında viraja girerken fren mesafesini kaçıran Sinan Sofuoğlu'nun motosikleti takla attı. Kaza sırasında başından kaskı, elinden eldivenleri çıktı. Hastaneye kaldırılan Sinan Sofuoğlu kurtarılamadı. Daha önce iki ağabeyini kaybeden Kenan Sofuoğlu bu kez de bebeğinin acısıyla sarsıldı.