Aslıhan Doğan'ın intikamı !

Aslıhan Doğan'ın intikamı !
Güncelleme:

Aslıhan Doğan, kendisinden Özge Ulusoy için ayrıldığı konuşulan Arda Turan’dan intikamını aldı.. Sosyetik güzel, eski aşkı Celio Saab ile yeniden görüşmeye başladı.

Çapkın futbolcu Arda Turan'la 2 buçuk yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde son bulan Aslıhan Doğan'dan sürpriz atak geldi. 3. kez barıştıktan sonra evleneceklerine kesin gözüyle bakılan Turan'la Doğan'ın aşkı bitince ünlü futbolcunun adı Özge Ulusoy'la anılmıştı.

Turan'ın güzel mankenle aşk yaşadığı haberlerinin yankısı sürerken Aslıhan Doğan cephesinde ise ilginç bir gelişme yaşandı. Doğan, 2011 yılında aşk yaşamaya başladığı ve 2 buçuk yıl birlikte olduğu dünyaca ünlü Lübnanlı modacı Elie Saab'ın oğlu Celio Saab'la önceki gün instagram'da takipleşmeye başladı. Sosyetik güzelin dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmayan bu detay "Aslıhan'dan Arda'ya misilleme gecikmedi" diye yorumlandı..

ÜZÜNTÜSÜ UZUN SÜRMEDİ...
Arda Turan'la yılan hikayesine dönen ilişkisi boyunca Celio Saab'ın kendisine ulaşmaya çalıştığı Doğan, o dönem eski aşkına karşılık vermemişti. Turan'ın ilişkilerini bitirir bitirmez çapkınlıkta gaza basmasıyla Doğan da Saab'ın bu ilgisine kayıtsız kalamadı. Arda'yla ayrılığına 1 hafta üzülen sosyetik güzel, iddiaya göre teselliyi eski sevgilisi Celio Saab'da buldu..

PARİS PLANI YAPILDI!
Geçtiğimiz gün Arda Turan'ı takipten çıkaran ve yakın dostlarına "Bir daha onun yüzünü görmek istemiyorum. Beni tüm Türkiye'ye rezil etti" dediği öğrenilen Doğan'ın önümüzdeki günlerde de Paris'te Celio Saab ile bir araya geleceği konuşuluyor. Dedikodulara göre Saab ile Londra'da eğitim gördüğü sırada tanışan sosyetik güzel, Celio Saab ile Paris'in ardından İngiltere'ye de gitmeyi planlıyor..

Takvim