Bolt'tan inanılmaz seks itirafları

Bolt'tan inanılmaz seks itirafları
Güncelleme:

Dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt, inanılmaz itiraflarda bulundu!

Jamaikali sprinter Usain Bolt verdiği röportajda Pekin günlerinde yaşadıklarını anlatırken, dinleyenlerin de ağzını açık bıraktı.

Pekin 2008 Olimpiyatları’na ilk gittiğini Çin yemeğine alışamadığını belirten Bolt, “Çok garip yemeklerdi. Ben de her gün McDonald’sa gidip McNuggets yiyordum. Kaldığım günlerde toplamda 1000 McNuggets yemişimdir. Her gün neredeyse 100 tane yiyordum” derken şöyle bir yorum da yaptı: “Bence bana tavuk yeme konusunda altın madalya vermelilerdi” “Yaşayan en hızlı adam” kutlama gösterisinin de kendine ait olmadığını itiraf ederken, “Hayali bir şekilde gökyüzüne yay tutma’ hareketi bana ait değildi. Jamaika’da dansçı bir arkadşaımda gördüm. Buna ‘Di World’ diyorlardı. Ben de kullandım. Keşke kendime ait bir sevincim olsaydı” dedi.

Bolt Pekin’deki cinsel yaşamına da değindi. Pekin’e gittiğinde halihazırda 5 yıllık sevgilisi olan Mizicann Evans’a “Sorma, söyleme” politikası getirdiğini belirten Bolt, “Çin’de kızlar üstüme atlıyordu. İstediğim her kızla sevişebiliyordum. Bir partiye gidiyorum ve ‘Sen, sen evet sen de gel’ diyor, kızları seçiyor ve otel odama götürüyordum” dedi.

Kız arkadaşıyla bir kural belirlediğini söyleyen Bolt, “Eğer bir kızla yatarsam bunu Mizzi’ye söylemiyordum. O da bu duruma bir şey demiyordu. Ancak bir kez yakalandım ve ayrıldık” şeklinde konuştu.

Eurosport