Nilgün Bodur'dan Arda-Berkay yorumu

Nilgün Bodur'dan Arda-Berkay yorumu
Güncelleme:

Yazar Nilgün Bodur, Arda Turan - Berkay Şahin kavgasında Berkay'ın eşi Özlem Ada'yı sorumlu tuttu.

Anne Frank'a ait cümleleri kendi kitabında kullandığı için eleştirilen Nilgün Bodur, Adem Metan Show'a konuk oldu. Arda Turan ve Berkay kavgası hakkında da değerlendirmede bulunan Bodur, "Bir kadının başka erkeğe karşı eşini doldurması doğru değil." Dedi.

"BİR KADININ BAŞKA ERKEĞE KARŞI EŞİNİ DOLDURMASI DOĞRU DEĞİL"

"Basına yansıyan ile yaşananın başka olduğunu düşünüyorum. Sanırım benim başıma gelse eşimi provake edecek bir şey söylemez, sessiz kalırdım. Bir kadının başka erkeğe karşı eşini doldurması doğru değil."

"Olay sonrası başka sakin ortamda gerektiğinde söylerdim. Bu özel bir şeydir. Bunu basına yansımasına izin vermezdim. Olayın bu seviyelere gelmemesi gerekirdi. Olay kontrolden çıkmadan düzeltilebilirdi"

NİLGÜN BODUR KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız Nilgün Bodur,19 Kasım 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 12 yaşında kek satarak Avusturya Lisesi'nde okuyan yazar Bodur'un, "Sıradaki Teşekkürüm Bana Yanlış Yapanlara", "Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim" adlı iki kitap kaleme aldı. Hayatının büyük bölümünde kurumsal iletişim alanında çalışan Bodur, 20 yıl boyunca dünya markaları ile kurumsal iletişim yöneticiliği yaptı.