Manchester United'a şok saldırı

Manchester United'a şok saldırı
Güncelleme:

Manchester United'ın deplasmanda West Ham United'a konuk olduğu erteleme maçı öncesinde olaylar çıktı.

İngiltere Premier Lig'de Manchester United'ın deplasmanda West Ham United ile karşılaştığı erteleme maçı öncesinde olaylar çıktı.

Manchester Untied'ı Upton Park'a götüren otobüse, West Ham United taraftarları tarafından saldırıldı. Bira şişeleri ve gaz bomları atılan otobüsün camları kırıldı ve maddi zarar meydana geldi.

Wayne Rooney, yaşananlar ile ilgili, "Bunlar güzel şeyler değil, otobüsümüz darmadağın oldu. Gerçekten üzücü" ifadelerini kullandı.

Louis van Gaal: "Ayıp, terbiyesizlik"

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal ise, "Ne diyebilirim ki? Fotoğraflar her şeyi gösteriyor. Londra'da ikinci geç maçımız geç başlamak zorunda kalıyor. Son sefer hazırlanmak için gerekli zamanı da bulamamıştık, bu ondan daha iyi şu anda. Ama durum iyi değil. Bizim gördüğümüz yaklaşım doğru yaklaşım değil. Bunlar oyuncuları etkiliyor, ayıp, terbiyesizlik" diye konuştu.

West Ham United'ın sahiplerinden David Sullivan ise, Manchester United'ı maça geç gelmekle suçladı. Sullivan, "Manchester United saat 6 gibi burada olmalıydı. Taraftarlarımız için üzgünüm. Otobüs ve trenlerini yakalayamayacaklar" diye konuştu.

West Ham United 3-2 kazandı

TSİ 21:45'te başlaması gereken West Ham United-Manchester United maçı, yaşanan olayların ardından 22:30'da başladı. Zorlu karşılaşmayı ev sahibi West Ham United 3-2 kazandı.

Sporx