Mbappe'den alkış toplayan hareket !

Mbappe'den alkış toplayan hareket !
Güncelleme:

Dünya Kupası son 16 turunda attığı 2 golle Arjantin'i eleyen Fransız golcü Mbappe, aldığı primleri hayır kurumuna bağışladı.

Rusya’da devam eden Dünya Kupası Son 16 Turu’nda Fransa ile Arjantin, nefes kesen bir mücadele izletti. Fransa’nın 4-3 üstünlüğü ile sonra eren karşılaşmada bir penaltı yaptıran, iki de gol atan 19 yaşındaki Kylian Mbappe, takımını çeyrek finale taşıyan isim oldu. Maçın oyuncusu da seçilen 19 yaşındaki Kylian Mbappe’nin, Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda mücadele ettiği için almaya hak kazandığı primi bağışladığı ortaya çıktı.

Fransa’nın Dünya Kupası’nda oynadığı her maç için futbolculara verilen 17 bin pound tutarındaki primi hayır kurumlarına bağışlayan Kylian Mbappe’nin, “Fransa milli takımıyla bu kupada elde edeceğim tüm geliri hayır kurumlarına bağışlayacağım. Futbolcuların ülke milli takımlarını temsil ederken paraya ihtiyaç duyduklarını düşünmüyorum” dedi. Kylian Mbappe’nin bu hareketi, özellikle Fransa’da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası’nda prim tartışmaları ile çalkanan Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı akıllara getirdi. Yaşananların sonunda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Milli Takım Kaptanı Arda Turan başta olmak üzere birçok futbolcunun arası açılmıştı.

Mbappe Messi'yi evine yolladı !Mbappe Messi'yi evine yolladı !

 

Mbappe'den alkış toplayan hareket ! - Resim : 2