Messi'yi durdurmanın formülünü açıkladı !

Messi'yi durdurmanın formülünü açıkladı !
Güncelleme:

Chiellini, Messi'nin nasıl durdurulabileceğini açıkladı..

Juventus'un tecrübeli savunma oyuncusu Giorgio Chiellini, Messi ve Ronaldo kıyaslaması yaparken Arjantinli yıldız hakkında ilginç bir iddiada bulundu.

İtalyan devi Juventus'un tecrübeli savunma oyuncusu Giorgio Chiellini, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo kıyaslamalarına farklı bir boyut getirdi. Eurosport'a konuşan 31 yaşındaki oyuncu, Ronaldo'yu savunmak için kendine ait hileleri olduğunu fakat Messi'yi savunmanın imkansız olduğunu söylerken bunu geçen sezonki Şampiyonlar Ligi finalinde net olarak anladığını ifade etti.

"MESSI'Yİ DUAYLA DURDURABİLİRSİNİZ"

Rakiplerin analizinin önceden iyi bir şekilde yapılması gerektiğini söyleyen Chiellini,Ronaldo'yu durdurmanın yolunu açıklarken Messi'nin durdurulmasının imkansız olduğunu vurguladı ve "Rakip takım ve oyuncular hakkında birçok şeyi önceden bilmek durumundasınız. Bildikleriniz, saha içinde sergiledikleri özelliklerini anlamanıza yardımcı olur. Mesela topun saha içinde Ronaldo'nun sağ ayak içine gelmesini engellemelisiniz. Bunu yaparsanız, onu durdumak için bir şansa sahip olursunuz ancak top Messi'ye gelirse, durması için yapacağınız tek şey haç işareti çıkarıp dua etmek olur. Şaka bir yana her oyuncunun kendine has özellikleri vardır ve sahaya çıkmadan önce bunları mutlaka analiz etmeniz gerekir." ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK ÜZÜNTÜSÜNÜ ANLATTI

11 yıllık kariyerindeki en büyük üzüntüyü geçtiğimiz sezonki Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadığını söyleyen 31 yaşındaki savunmacı, "Kupayı kazanabilirdik. Şansımız vardı ve daha iyisini yapabilirdik. Bizim için mükemmel bir maç olmadı ama bir daha böyle bir şans yakalarsak kupayı kazanmak için geçen yıldan daha hazır olacağız." şeklinde konuştu.