Razgatlıoğlu: ''Yarışmak istiyorum''

Razgatlıoğlu: ''Yarışmak istiyorum''
Güncelleme:

Toprak Razgatlıoğlu, "Bu sezonu iyi geçirirsem seneye buraya geleceğim" dedi.

2016 Dünya Supersport Şampiyonası’nın ilk yarışının koşulacağı Avustralya’da milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’na destek olmak için bulunan Avrupa Superstock 600 şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, "Bu sezonu iyi geçirirsem seneye buraya geleceğim" dedi.

Phillip Island pistinde 28 Şubat Pazar günü yapılacak yarış öncesi tüm  hazırlıklarda Kenan Sofuoğlu’na eşlik eden Toprak, hocasının yanından bir an bile  ayrılmıyor.
 
Avustralya’ya gelişi hakkında AA muhabirine açıklamada bulunan genç  motosikletçi, ilk kez bulunduğu Phillip Island’da yarış pistini görmesinin  kendisine tecrübe kazandıracağını belirterek, "Avustralya’ya ve bu piste ilk defa  geldim. Henüz yarışmak nasip olmadı ama Kenan ağabeye yardıma geldim. Bu sezonu  iyi geçirirsem seneye Avustralya'da yarışmayı hedefliyorum" dedi.
 
"Şu anki hedefim Superbike"
 
Sezonu iyi geçirmesi durumunda dünya şampiyonasında mücadele  etmeyi hedeflediğini söyleyen Toprak, yarışmak istediği kategorinin ise Superbike  olduğunu belirtti. Bu sezonu da Avrupa şampiyonu olarak tamamlamayı  amaçladığını, sonrasında dünya şampiyonasında yarışmayı hedeflediğini vurgulayan  Toprak Razgatlıoğlu, "Her şey bu seneye bağlı. Güzel derece yaparsam dünya  şampiyonasına katılacağım. Beklediğim dereceyi yapamazsam seneye de aynı yerde,  yine aynı şekilde yarışacağım. MotoGP'de yarışmak isterim ama şu anki hedefim  Superbike" ifadelerini kullandı.