Schumacher vasiyetini yazdı

Schumacher vasiyetini yazdı
Güncelleme:

Efsane pilot Michael Schumacher'in vasiyetnamesini yazdığı ve mirasını tamamen ailesine bıraktığı belirtildi.

Michael Schumacher'in mirasını kime bırakacağı belli oldu. İki buçuk yıldır yaşam ile ölüm arasında bir yerlerde tutunmaya çalışan eski Formula 1 pilotunun, vasiyetini bundan 6 yıl önce yazarak hazırladığı ortaya çıktı.

Efsane pilotun yaptığı işin hayati tehlikesini de göz önünde bulundurarak, 2010 yılında Mercedes takımına katılmadan hemen önce vasiyetini kaleme aldığı bildirildi. Vasiyetin içeriğinde ise hayır kurumlarına bağış yapmaktan ziyade, servetini eşi Corina ile iki çocuğu mick ve Maria'ya bıraktığı, ailenin de mirası hayır kurumlarına devretme gibi bir düşünce bulunmadığı belirtildi.
 
'Yokluğuna alışmalıyız'

Öte yandan ailenin artık Schumi'nin yokluğuna alışmaya başladığı ifade edildi. Bitkisel hayattaki efsane pilot için verilen 'ömür boyu başarı' ödülünü almaya giden menajeri Sabine Kehm burada yaptığı açıklamada, "Schumacher'in burada olmasını hepimiz isterdik. Ancak ne yazık ki olamıyor. Bunu kabul etmeli ve bununla yaşamaya alışmalıyız" ifadelerini kullandı.
 
Ağlıyor iddiası

İsviçre'deki malikanelerinde 15 kişilik bir sağlık ekibinin gözetiminde rehabilitasyon sürecini geçiren Schumacher'in ağladığı da iddia edildi. Yalnız kaldığı zamanlarda ağladığı belirtilirken, çocuklarının ve evdeki köpeklerinin seslerini duymasıyla gözyaşlarının arttığı da öne sürüldü. Bu duruma şahit olan eşi ve çocuklarının büyük üzüntü yaşadığı savunuldu.

Etiketler vasiyet f1 Schumacher