Mourinho ile Martinez arasında gerginlik

Mourinho ile Martinez arasında gerginlik
Güncelleme:

İngiliz basını, Chelsea Teknik Direktörü Mourinho'nun basın toplantısı uzadığı gerekçesiyle Everton Teknik Direktörü Martinez'le tartıştığını iddia etti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik  direktörü Jose Mourinho'nun, meslektaşı Roberto Martinez ile geç biten basın  toplantısı nedeniyle tartışma yaşadığı iddia edildi.
 
İngiliz basını, Londra ekibinin deplasmanda Everton ile cumartesi günü  oynadığı ve 3-1 kaybettiği maçın ardından Portekizli teknik adamın, Everton  Teknik Direktörü Martinez'i, basın toplantısı uzun sürdüğü gerekçesiyle  eleştirdiği ve ağır ifadeler kullandığını yazdı.
 
Maçtan sonra ilk basın toplantısını kendisinin düzenlemesi gerektiğini  düşünen ve Chelsea kafilesinin Londra'ya dönmek için beklemesinden dolayı  sinirlenen Mourinho'nun Martinez'e, "Roberto, bir dahaki sefer senden önce  gitmemi söyle çünkü biz seyahat etmeliyiz" dedikten sonra küfür ederek, ayrıldığı iddia edildi.
 
Martinez ise tartışmadan sonra yaptığı değerlendirmede Mourinho'ya  tepki göstererek, "Geçen sezon Chelsea bizi 6-3 yendiğinde, Mourinho çok iyi  adamdı. Onu böyle tercih ederim" ifadelerini kullandı.
 
Sezona çok kötü bir başlangıç yapan son şampiyon Chelsea, geride kalan  beş haftada sadece bir galibiyet alabildi.