Mourinho'dan Benitez'in eşine şok !

Mourinho'dan Benitez'in eşine şok !
Güncelleme:

Portekizli teknik adam, bu sefer kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Benitez'in eşine cevap verdi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, İtalyan kulübü Inter'i kendisinden sonra çalıştıran İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in 6 ayda takımı dağıttığını iddia etti.

Mourinho, Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez'in eşi Montserrat Seara'nın, şakayla karışık "Kocam, Mourinho'nun dağıttığı Real Madrid'i topluyor" açıklamasına yanıt verdi.

Montserrat Seara'nın "kafasının biraz karışık" olduğunu savunan Portekizli teknik adam, "Benitez, Chelsea'de Roberto Di Matteo, Real Madrid'de ise Carlo Ancelotti'den sonra göreve başladı. Sadece Inter'e benden sonra geldi ancak Avrupa'nın en iyi takımını 6 ayda dağıttı. Kocasının diyetiyle ilgilenirse benim hakkımda artık konuşmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Londra ekibiyle geçen sezon şampiyonluğa ulaşan ve zaman zaman meslektaşlarıyla girdiği polemiklerle gündeme gelen 52 yaşındaki Mourinho, dün yaptığı açıklamalarda da Arsenal'ın transfere yeterince bütçe ayırmadığını söyleyenleri hesap makinesi almaya davet etmişti.