Mourinho'dan rakiplere gönderme

Mourinho'dan rakiplere gönderme
Güncelleme:

Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Diğer teknik adamlar ile kendisini kıyasladığı zaman devasa bir fark gördüğünü söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Başarı olarak bana yakın yalnızca bir kaç hoca var. Diğerleri ile ise aramızda devasa bir fark, büyük bir mesafe var" dedi.

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal'e de değinen Jose Mourinho, "Diğer teknik direktörlere de saygım var ama Premier League'de şu an Avrupa Şampiyonluğu kazanan kim var? Sadece ben ve Louis van Gaal" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde;

"Kendimi diğer teknik adamlarla kıyasladığım zaman mutlu oluyorum. Ben en iyisiyim, hepsinin üzerindeyim. Benim ile aynı seviyede başarılı sayılabilecek yalnızca bir kaç kişi var. Diğerleri mi? Diğerleri ile aramızda devasa bir fark var, açık ara... Diğer hocalara da saygım var ama Premier League'de Avrupa Şampiyonluğu yaşamış kim var? Sadece ben ve Louis van Gaal. Peki ya Premier League'de 2 veya fazla şampiyonluk yaşayan kim var? Arsene Wenger ve yine ben. Bu hocaların kaç tanesi İngiltere'deki her kupayı kazanabildi? Avrupa'ya çıktığınız zaman, kaç tanesi 7 şampiyonluk yaşamış? Kaçı, iki defa UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilmiş? Carlo Ancelotti 3 defa, Louis van Gaal ve Pep Guardiola da 2 kez kazandı"

*Mourinho'nun açıklamalarında belirttiğinin aksine; Louis van Gaal'in 1 UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası bulunuyor. (1994-95 sezonu-Ajax)

Sporx