Paul Pogba’dan şok eden açıklama !

Paul Pogba’dan şok eden açıklama !
Güncelleme:

Paul Pogba, Bayern Münih maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi son 32 turunda Juventus, sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüş yaparak Bayern Münih’le 2-2 berabere kaldı. Juventus’un yıldız oyuncusu Paul Pogba, karşılşamanın ardından açıklamalar yaptı.

“2-2 bizim için kötü bir sonuç değil”
 
Karşılaşmada Arturo Vidal ile yaşadığı penaltı pozisyonundan bahseden Pogba, Juventus’tan eski takım arkadaşının ceza sahası içinde eline çarpan top hakkında “Ben o pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Ancak hakem Vidal’in elinin vücuduna yapışık olduğunu söyledi. Maç bizim için gerçekten kolay olmadı. 2-0’dan sonra geri döneceğimize inandık. 2-2 kötü bir skor değil. Tur atlamak için hala çok fazla şansımız var” ifadelerini kullandı.
 
“Burada olduğum sürece…”

 
Kulüpteki geleceği hakkında da konuşan Fransız oyuncu, “Juventus’un benim için yaptıklarını asla unutmayacağım. Burada olduğum sürece bu harika takımın kazanması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Ancak Juventus önemli oyuncuları takımdan ayrılsa bile kazanmaya devam edecektir” dedi.
 
2012 yılından bu yana Juventus forması giyen Pogba, başta Manchester City olmak üzere Real Madrid ve PSG’nin de aralarında olduğu birçok dev kulübün transfer listesinde yer alıyor. 22 yaşındaki yıldız bu sezon Torino ekibiyle çıktığı 35 maçta 6 gol 9 asistlik performansla oynuyor.

Sporcope