Slaven Bilic'e şok eleştiri !

Slaven Bilic'e şok eleştiri !
Güncelleme:

İngilizler, West Ham'ın Avrupa'ya veda etmesinin sorumlusu olarak Slaven Bilic'i gösterdi, Hırvat hoca özür dilemeyi kabul etmedi.

Beşiktaş'tan ayrılan Slaven Bilic, yeni adresi West Ham United'da iyi bir başlangıç yapamadı. Takımı Astra Giurgu ile oynadığı maçı 2-1 kaybederek ön eleme turunda Avrupa Ligi'ne veda eden Hırvat teknik adam, Ada'da tartışma konusu oldu.

İngiliz basını hezimetin sorumlusu olarak Slaven Bilic'i gösterdi. West Ham'ın Rumen ekibi karşısında aldığı yenilginin, hocanın oyuncu seçimlerinden kaynaklandığı savunuldu. Ayrıca aldığı ceza nedeniyle Bilic'in takımının yanında olamadığı ve karşılaşmayı tribünden takip ettiğine de dikkat çekildi. Kevin Nolan, Carl Jenkinson dışında güçlü oyuncunun bulunmadığı belirtilen ilk 11'in rakip karşısında çaresiz kaldığına dikkat çekildi.

Konuyla ilgili eleştirileri yanıtlayan Slaven Bilic ise özür dilemeyi reddetti. Deneyimli çalıştırıcı tecrübesiz oyunculardan kurulu güçsüz bir kadroyu sahaya sürdüğü görüşlerine katılmadığını ileri sürdü, "Maça iyi başladık, çabamız ortadaydı. Ta ki yediğimiz gole kadar. O ana kadar rakip, sahada hiç bir şey yapamıyordu" dedi.

Fair play'den geldi 14 kart gördü

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi'ne fair play kontenjanından katılan West Ham United'ın bunun tam tersi bir görüntü çizmesi de ayrı bir tartışma konusu oldu. Dünkü maçta üç oyuncusu sarı kart gören West Ham, bu sezon altı maç oynadığı Avrupa ligini toplam 2 kırmızı 12 sarı kart ile tamamladı. Ayrıca hocası da dışarı atılan ekibin centilmenlik ve fair play'den uzak görüntüsü ilginç bir tezat oluşturdu.

Milliyet