Son 5 yılın en kötü Ronaldo'su

Son 5 yılın en kötü Ronaldo'su
Güncelleme:

Cristiano Ronaldo, bu sezonun ilk 6 haftasında geçmişteki performansının çok uzağında kaldı.

Real Madrid tarihinin en golcü ismi olmak için gün sayan Cristiano Ronaldo, bu sezonun ilk 6 haftasında geçmişteki performansının çok uzağında kaldı. Portekizli, 2010-11'den bu yana en kötü sezon başlangıcını yaptı.

İspanya Ligi'nde Real Madrid, 6. hafta maçında konuk ettiği Malaga ile golsüz berabere kalırken, Cristiano Ronaldo bir kez daha ağları havalandıramadı.
 
Ligin 3. haftasında Real Madrid'in deplasmanda Espanyol'u 6-0 yendiği maçta 5 gol atan Ronaldo, bu karşılaşma dışındaki diğer 5 maçı da boş geçti. Portekizli yıldız, 6. hafta sonunda gol krallığında ilk sırada olmasına rağmen, 5 yıllık Real Madrid kariyerinde en kötü başlangıcı yaptı.
 
2009-2010 sezon başında Real Madrid'e transfer olan ve o aynı yıl Beyaz Şimşekler formasıyla 34 maçta 40 gol atan Ronaldo, 2010-11 sezonunda en kötü başlangıcı yaptı. 6 maçta sadece 3 gol atabilen Ronaldo, 5 yıl sonra Real Madrid formasıyla en kötü lig başlangıcını gerçekleştirdi. Geçen sezon bir maç sakatlığı nedeniyle oynamasa da 6. haftada 10 gol atmayı başaran Ronaldo, bu sezon ise geride kalan 6 maçta 5 golde kaldı.
 
Şimdiye kadar İspanya Ligi'nde kaydettiği 741 maçta 323 gol atan ve külüp tarihinin en golcü ismi olan Raul Gonzalez'e 2 gol uzaktaki Ronaldo, Malaga karşısında ise 17 gollük şut çekti; ancak bunlardan sonuç alamadı. Real Madrid ise 31 gol teşebbüsünde bulunmasına karşın, kaleci Carlos Kameni'yi geçemedi. (Ntvspor)