Şampiyonlar Ligi maçı öncesi patlama !

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi patlama !
Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Borussia Dortmund - Monaco maçı öncesi Dortmund kafilesini taşıyan otobüsün yakınlarında bir patlama meydana geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde bu akşam oynanacak olan Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi bir patlama meydana geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde bu gece oynanacak Borussia Dortmund - Monaco maçı öncesinde patlama yaşandı. Alman ekibi Borussia Dortmund'tan yapılan açıklamada, "Otobüsün stada doğru hareketi sırasında patlama meydana geldi. 1 kişi yaralandı" ifadeleri yer aldı.

Almanya'da Signal Iduna Park'ta oynanacak olan karşılaşma öncesi yaşanan bu gelişme üzerine güvenlik nedeniyle maç Türkiye saati ile 19:45'e ertelendi.

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi patlama ! - Resim : 1

EMRE MOR'UN SAĞLIK DURUMU İYİ

Öte yandan Dortmund'da oynayan milli futbolcumuz Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Özcan, "Emre Mor şu anda güvende ve iyi. Olay tamamen kontrol altında" dedi.

Bild, Dortmundlu Marc Bartra'nın yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını öne sürdü. Alman polisinden alınan bilgiye göre 3 farklı patlama meydana geldi.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Patlama sonrası Borussia Dortmund - Monaco maçı patlama nedeniyle yarına ertelendi.

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi patlama ! - Resim : 2

Seçiniz...