Abdurrahim Albayrak'tan Ali Koç yorumu

Abdurrahim Albayrak'tan Ali Koç yorumu
Güncelleme:

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Ali Koç'u Fenerbahçe Başkanı olarak görmek istediğini söyledi.

Fenerbahçe’de gelecek yıl yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul’da başkan adaylığını açıklayan Ali Koç hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu ‘Hafta Sonu’ isimli programa katılan Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un Fenerbahçe Kulübü’ne başkan adayı olması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Liste konusunda Fenerbahçe yönetimi ile sıkıntı yaşayan Ali Koç’un adaylıktan vazgeçmeyeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç ile bir araya geldiklerini belirten Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un kesinlikle adaylıktan vazgeçmeyeceğini belirtti. Konu ile ilgili sohbet ettiklerini belirten Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un “Kendime söz verdim. Bu nedenle adaylıktan asla vazgeçemem” dediğinin söyledi. Abdurrahim Albayrak, bir Galatasaraylı olarak Ali Koç’u Fenerbahçe Başkanı olarak görmek istediğini de sözlerine ekledi. Abdurrahim Albayrak, “Aziz Yıldırım’ın başkanlığı bırakmamak için geçerli nedenleri var. Başkanlık Ali Koç'a yakışır ama Aziz Yıldırım ‘Ben çekiliyorum’ demeden Aziz Yıldırım’dan seçim almak zor” dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe başkanlarını kıyaslayan Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçeli iş insanlarının takımlarına sahip çıktıklarını, Galatasaraylı iş insanlarının ise daha çok bu işlerden uzak durmayı tercih ettiğini savundu.