Adebayor'dan terör açıklaması: Allah yeter !

Adebayor'dan terör açıklaması: Allah yeter !
Güncelleme:

Başakşehir'in golcü futbolcusu Emmanuel Adebayor, Fransız So Foot dergisine samimi bir röportaj verdi.

Röportajı yapan Fransız gazetecinin 'Türkiye'de terör var. Giderken korkmadın mı? sorusuna Adebayor çok güzel bir cevap verdi.

"EĞER ÖLECEKSEM..."

Togo Milli Takımı kadrosundayken 2010 yılında silahlı saldırıya uğrayan Adebayor, "Başakşehir'e imza atmadan önce Türkiye'deki terör olaylarından korkmadın mı?'' sorusuna ise ''Öleceksem, er ya da geç öleceğim. Nerede ve ne zaman bilemeyiz. Arkadaşlarım, stadyum yakınlarında bana dikkat etmemi söyledi. Restorantlara saldırıyorlar. Yemek yemeyelim mi? Havalimanlarına saldırıyorlar. Seyahat etmeyelim mi? Neresi güvende ki? Her sabah kalktığımda Allah'a dua ediyorum ve ruhumu ona teslim ediyorum. Bize Allah yeter. Gerisi önemli değil" dedi.

"VAN PERSIE BENİ SEVMEZDİ"

Arsenal'de bir dönem Van Persie ile birlikte forma giyen Togolu golcü, "Arsenal'den ayrılmam çok karışıktı. Ben ayrılmak istemiyordum. Her zaman Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorduk. Ancak bir anda Arsene Wenger, beni planları arasında görmediğini söyledi. Çok şaşırmıştım çünkü takımda beni sevmeyen tek kişi Robin van Persie idi. Ben de onu sevmezdim ama sahada profesyonel bir ikili oluyorduk" sözlerini kullandı.