Ahmet Çakar: Şampiyon yüzde 90...

Ahmet Çakar: Şampiyon yüzde 90...
Güncelleme:

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray'ın yüzde 90 şampiyon olacağını söyledi.

Ahmet Çakar, ligin son haftasına girilirken alevlenen şampiyonluk yarışını değerlendirdi. İşte Ahmet Çakar'ın Galatasaray, Fenerbahçe ve şampiyonluk sözleri..

GALATASARAY YÜZDE 90 ŞAMPİYON

Galatasaray yüzdü yüzdü, kuyruğuna geldi. Bir beraberlik bile onları şampiyon yapacak. Bu çok ama çok büyük bir avantaj. Matematiğe vurduğumuzda da şampiyonluk şansları yüzde 90 civarında. Fakat dünya futbol tarihine baktığımızda hatta ve hatta ülke futbol tarihine baktığımızda dönemsel sürprizlere rastlarız.

BORNOVA STADI'NDA RİSK VAR

Galatasaray yüzde 90 şampiyon oldu ama o yüzde 10, son düdüğe kadar büyük bir risktir. Üstelik maç Bornova Stadı'nda oynanacak ve neredeyse hiçbir Galatasaray seyircisi statta olamayacak. Fakat kadro kalitesine ve konsantrasyona baktığımızda Galatasaray çok önde..

AYKUT KOCAMAN SEVİMSİZ BİR HALE GELDİ

Aykut Kocaman'ın sadece Valbuena'ya değil, başarısızlıkta herkese tavrı aynı. Sezon boyunca abuk subuk tercihleri, tuhaf puan kayıpları ve manasız laf geçirmeleriyle çok sevimsiz hale geldi. Valbuena dahil tüm oyuncuları Kocaman istedi, yönetim de aldı. Takımı Aykut Kocaman kurmuşken sezonun başlarında faturayı kalecilere kesti..

YETERSİZLİĞİNİ ÖRTMEYE ÇALIŞTI

Ardından 'hakemler' dedi... Son haftalarda da "Başarısızlığın temel nedeni Fenerbahçe'nin iç mücadelesi ve seyircinin takıma zarar vermesidir" deyip kendi yetersizliğini örtmeye çalıştı. Düşünebiliyor musunuz, Akhisar gibi mütevazi bir takıma 3 defa kaybettiler..

BAŞARISIZLIĞIN SORUMLUSU AYKUT KOCAMAN'DIR

Bunun hesabını Kocaman veremiyor. Ona göre ya hakemler suçlu ya Fenerbahçe ailesi suçlu ya da seyirciler köstek olmuşlar. Yemezler bunları! Fenerbahçe'nin başarısızlığının yegane sorumlusu Aykut Kocaman'dır. Valbuena yıldız diye alındı, adamı maalesef şamar oğlanına çevirdi. Isla'yı aldı, fıs çıktı. Neto alındı, yüzünü hatırlayan yok. Dirar 'Büyük umuttur' dediler, vasatı geçemedi. İşte Kocaman'ın tablosu bu.

Sabah