Ali Koç Fenerbahçe'nin güncel borcunu açıkladı !

Ali Koç Fenerbahçe'nin güncel borcunu açıkladı !
Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Camiaya Sesleniş" programında Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı. Koç, "Borç 4,1 milyardı. Sadece ve sadece kur artışından bu rakam 400 milyon TL arttı." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de "Camiaya Sesleniş" programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Borç 4,1 milyardı. Sadece ve sadece kur artışından bu rakam 400 milyon TL arttı"

Fenerbahçe'deki son ekonomik ve mali tabloya ilişkin önemli bilgiler veren Başkan Koç, "Bizim koyacağımız kaynaklarla mevcut borçlanma seviyeleri ve yarattığımız kaynaklarla bu işin gitmesi mümkün değil. Borç 4,1 milyardı. Sadece ve sadece kur artışından bu rakam 400 milyon TL arttı." ifadelerini kullandı. 

"Borcu borçla ödemek, sürdürülebilir bir sistem değil"

"Bizim koyacağımız kaynaklarla mevcut borçlanma seviyeleri ve yarattığımız kaynaklarla bu işin gitmesi mümkün değil" diyen Koç, "Fenerbahçe'nin bu nedenle kaynak yaratma kampanyasına başlaması lazım. Böyle ancak nisan ayına kadar gidebiliriz. Borcu borçla ödemek, sürdürülebilir bir sistem değil. Bu tablo içinde seferberlik kampanyası başlatmamız gerekiyor. Her yıl 10 bin yeni üye kazanmak istiyoruz, bunun için de derneklerimiz önemli. En önemli konulardan bir tanesi üye kazandırmak. Onları sadece maçlara gelip desteklemekten öteye, Fenerbahçe'yi kaynak yaratma kampanyasında bir elçi olarak konumlandırmak istiyorum" dedi.