Aziz Yıldırım: Bulun onları

Aziz Yıldırım: Bulun onları
Güncelleme:

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Göztepe maçında önce kendisini, ardından da takımı ve Aykut Kocaman'ı protesto eden taraftarların peşine düştü.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanan Göztepe karşılaşmasının ikinci yarısında başlayan protestolar sonrası Fenerbahçe yönetiminin harekete geçtiği iddia edildi.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre; tepkilerden rahatsız olduğunu maç sonrası yaptığı açıklamalarda da dile getiren Aykut Kocaman, başkan Aziz Yıldırım’a dert yandı.

“Deplasmanda gibiyiz” diyen Kocaman, bu protestoların takıma zarar verdiğini ifade ederek bunun önüne geçilmesini talep etti.

Tribündeki tepkilerden nasibini alan Başkan Yıldırım’ın da kurmaylarıyla toplantı yaparak konu hakkında kapsamlı bir rapor istediği belirtildi.

ÖMÜR BOYU MEN ALACAKLAR

Stattaki kamera görüntülerini inceleyen yöneticiler, taraftarlar arasına sızan münferit kişilerin, tribünleri galeyana getirerek protestoları tüm stada yaydığını öne sürdü.

Bu kişilerin ve grupların bulunmasını isteyen Yıldırım’ın, bu kişilerin passoliglerin iptal edilmesini sağlayıp, ömür boyu Ülker Stadı’na girmemeleri için elinden gelen her şeyi yapacağı iddia edildi.

Emniyetten de yardım isteyen yöneticilerin, polisin elindeki görüntülerde yer alan ve stat kameralarından tespit ettiği kişiler hakkında işlem başlatacağı ifade edildi.