Aziz Yıldırım'ın çılgın planı belli oldu

Aziz Yıldırım'ın çılgın planı belli oldu
Güncelleme:

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın seçim öncesi üst düzey iş adamlarından oluşan bir 'patronlar kulübü' kurmayı hedeflediği ve yönetime girecek kişilerden de bağış isteyeceği belirtildi.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yaklaşırken adayların kafalarındaki planlar da gün yüzüne çıkıyor. Fotomaç'ın haberine göre Aziz Yıldırım'ın özellikle mali konular üzerine kafa yorduğu, bununla ilgili de dikkat çeken bir projesi olduğu belirtildi.

KULİSLERDE KONUŞULAN İDDİA

Son kez Fenerbahçe başkanlığına aday olan Aziz Yıldırım, yaptığı son konuşmada, "Her branşta başarılı olacak bir yapı kuracağız. Gerekirse geri almamak üzere cebimizden vereceğiz, kulübe hibe edeceğiz" sözleriyle uzun süredir ortada dolaşan bir iddiayı gündeme getirdi.

YÖNETİME GİRECEK HERKESTEN 2 MİLYON EURO İSTENECEK

O iddiaya göre, Yıldırım'ın "üst düzey patronlardan" oluşacak yönetime girecek isimlerden bir talebi var. Listeye girecek her isimden kulübe 2 milyon Euro bağışlamasını isteyecek, kendisi de 5 milyon Euro'yu kulübe hibe edecek. Başkanın, mevcut yöneticilerden de kulübe verdikleri paraları bağışlamalarını isteyeceği belirtiliyor.

NE KADAR BAĞIŞLANACAK?

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesi halinde 14 kişilik yönetim kurması bekleniyor. Her bir yönetim kurulu üyesinden gelecek olan 2 milyon Euro ile Fenerbahçe kasasına geri ödemesiz 28 milyon Euro girmiş olacak. Bu paranın özellikle ödemeler konusunda kulübün elini güçlendirmesi düşünülüyor.