Beşiktaş transferde 3 ismi gözüne kestirdi

Beşiktaş transferde 3 ismi gözüne kestirdi
Güncelleme:

Cenk Tosun'u Everton'a yolladıktan sonra golcü arayışına giren Beşiktaş, 3 yıldız ismi gözüne kestirdi.

Beşiktaş'ta forvet arayışları tüm hızıyla devam ediyor… Kanadalı Cyle Larin'i kadrosuna katan siyah beyazlılar, tecrübeli ve hazır bir golcüyü renklerine bağlayacak.

Yönetim, West Ham United'den Diafra Sakho, Meksika'nın Tigres takımında oynayan Andre Pierre Gignac ve Leicester City'den Islam Slimani için temaslarını sürdürüyor.

Sakho'yu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Beşiktaş, West Ham ile görüşmelere başladı. İngiliz ekibinin kiralama teklifini kabul etmesi halinde Senegalli oyuncunun transferi gerçekleşecek.

Siyah Beyazlıların sezon başında da istediği Gignac, yeniden gündeme geldi. Yönetim Tigres ile sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan Fransız golcüyü bonservisi ile transfer etmeyi planlıyor. Bu hafta Meksika kulübü ile masaya oturacak olan futbol komitesi, şartların oluşması halinde 33 yaşındaki futbolcuyu transfer edebilir.

Beşiktaş, Islam Slimani için ise Leicester City'den haber bekliyor. Siyah Beyazlılar, Cezayirli futbolcuyu kiralamak istemiş ancak İngiliz ekibi bonservini teklif etmişti. Bu duruma rağmen Slimani'den vazgeçmeyen yönetim, Leicester'in son cevabını bekliyor. İngiliz ekibinin karar değiştirmesi durumunda Beşiktaş'ın yeni forveti Slimani olabilir.

NTVSpor