Fellaini’den ilginç dava !

Fellaini’den ilginç dava !
Güncelleme:

Manchester United'ın yıldızı Fellaini, ayakkabı sponsoru New Balance'ın yaptığı kramponların ayaklarını acıttığı gerekçesiyle firmaya dava açtı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’da forma giyen Marouane Fellaini’nin ayakkabı sponsoru ‘New Balance’a dava açmaya hazırlandığı iddia edildi.

Sezon başında Galatasaray’ın da transfer listesinde yer alan ancak Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun takımda tuttuğu Fellaini, 2012 yılından beri ayakkabı sponsoru olan New Balance ile sorun yaşıyor.

‘New Balance’ firmasıyla yıllık 600 bin pound’luk sponsorluk anlaşması yapan Belçikalı yıldız futbolcu, kramponlarının ayaklarını acıttığı gerekçesiyle 2.1 milyon pound’luk tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Londra Yüksek Mahkemesi’ne gönderilen yazıda ayakkabıların rahatlık bakımından kalitesiz olduğu belirtilirken kramponların çok sert olduğu için yumuşamaya ihtiyacı olduğu dile getirildi.

Öte yandan Fellaini’nin defalarca rahatsızlığını firmaya bildirdiğini, ayak tırnaklarının zarar gördüğünü söylediği iddialar arasında yer aldı.

Fellaini’nin avukatları, kramponlarındaki bu sorunlar nedeniyle yıldız futbolcunun sahadaki performansının da etkilendiğini belirtti.

Skor