Grosicki transferine 'alkol' engeli !

Grosicki transferine 'alkol' engeli !
Güncelleme:

Polonyalı futbolcu Kamil Grosicki'nin Fenerbahçe'ye transferi alkol problemi nedeniyle gerçekleşmediği ortaya çıktı.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Kamil Grosicki'nin Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Hollandalı yazar Michel van Egmond'un, ülkenin en önemli futbol menajerlerinden Rob Jansen hakkında yazdığı kitapta yer alan hikaye şöyle...

İSTANBUL'DA BULUŞTULAR

O dönem Rennes'de başarılı bir futbol oynayan 29 yaşındaki Polonyalı futbolcu, Advocaat zamanında Fenerbahçe ile görüştü. Advocaat, Grosicki'yi Nani'den doğan boşluğu doldurmak için istiyordu. Advocaat, yardımcısı Cor Pot, Grosicki'nin menajeri Rob Jansen ve Mario Been'in yer aldığı dörtlü, 2016 Kasım ayında İstanbul'da bir İtalyan restoranında buluştu.

ALKOL PROBLEMİ VAR!

Görüşmede, Jansen futbolcusu Grosicki hakkında raporunu sundu. Pot, oyuncuyu tanıdıklarını, Türkiye'de Sivasspor'da oynadığını bildiklerini ve Polonya Milli Takımındaki performansını da beğendiklerini söyledi. Ancak Grosicki'nin alkol problemi bulunduğu için bu transferden çekindiklerini belirtti.

ADVOCAAT İSTEMEDİ, İNGİLTERE'YE GİTTİ

Advocaat ise kesinlikle alkol problemi olan bir futbolcuyu istemediğini söyledi. Hollandalı teknik adam oyuncu için ikna olmayınca transfer defterini de henüz tam açılmadan kapattı! Grosicki ise o sezonun devre arasında 9 milyon Euro karşılığında İngiltere'nin Hull City takımına transfer oldu.

Sabah